NSI en BAM sluiten langjarige huurovereenkomst in Rotterdam

NSI en BAM sluiten langjarige huurovereenkomst in Rotterdam

Kantoorbelegger NSI en BAM Services Nederland hebben een 10-jarige huurovereenkomst gesloten voor 3.053 m2 kantoor-, 760 m2 bedrijfs- en 146 m2 archiefruimte met bijbehorende parkeergelegenheden op de Vareseweg 105-109 in Rotterdam.

Door de verhuur aan BAM Services Nederland is het gehele gebouw verhuurd, meldt NSI.

BAM heeft deze locatie gekozen vanwege de verhouding kantoorruimte en bedrijfsruimte, in combinatie met de ligging in de Spaanse Polder.

BAM is in september  begonnen met het ombouwen van het gebouw tot een nieuw BAM-huis. Per medio december is het gebouw in gebruik genomen. In het gebouw is naast de kantoor- en bedrijfsruimten ook een vergadercentrum gerealiseerd. Tevens zal het omliggende bijbehorende terrein geoptimaliseerd worden. Op het gebouw met een energielabel A zijn begin 2018 zonnepanelen op de daken gelegd.

Cushman & Wakefield adviseerde BAM en De Mik adviseerde NSI.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.