nieuws

IT-detacheerder Calco naar Quarter Podium Sloterdijk

Transacties

IT-detacheerder Calco heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 2000 m2 in kantoorgebouw Quarter Podium in Amsterdam Sloterdijk.

IT-detacheerder Calco naar Quarter Podium Sloterdijk
Quarter-Offices Amsterdam

​Calco was voorheen gevestigd in Maarssen. De verhuizing is in lijn met de groei-ambities en missie van de IT-detacheerder. De verhuizing naar Amsterdam zorgt ervoor dat Calco een inspirerende en prettige omgeving kan bieden aan dit toekomstig IT-talent. Naast inspirerend moest het pand ook toekomstbestendig zijn, gezien de grote groei die Calco doormaakt.

In Quarter Podium zegt Calco de perfecte plek te hebben gevonden. Dit kantoorpand is onderdeel van Quarter offices, waaronder ook Quarter Plaza en Quarter Avenue vallen. Deze drie objecten liggen in Sloterdijk: een opkomende werk-, shop- en leefomgeving gelegen nabij belangrijke wegen en Schiphol Airport.

Quarter Podium is eigendom van Highbrook Investors, een Amerikaans private equityhuis.

Equity Estate en JLL vertegenwoordigde de verhuurder bij deze transactie. DRS Makelaars vertegenwoordigde Calco als adviseur.

Reageer op dit artikel