nieuws

Centrient huurt 987 m2 in First Rotterdam

Transacties

Centrient Pharmaceuticals Netherlands, voorheen DSM Sinochem Pharmaceuticals Netherlands, heeft een overeenkomst getekend voor de huur van  990 m2 kantoorvloer in gebouw First aan het Weena 753-874 in Rotterdam.

Centrient huurt 987 m2 in First Rotterdam

Centrient Pharmaceuticals vestigt zich op de 22e verdieping van het gebouw en huurt tevens vier parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage.

First is een kenmerkend gebouw in het Central Business District en ligt op een minuut lopen afstand van het Centraal Station. Het gebouw is geopend in 2016 en beschikt over een Breeam-excellent-certificaat. Het is ontworpen door Amsterdams architectenbureau de Architekten Cie. Recentelijk koos ook de Rabobank voor First.

CBRE begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder Union Investment Real Estate en internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de huurder bij deze transactie.

Reageer op dit artikel