YellowKorner opent vestiging in Den Bosch

YellowKorner opent vestiging in Den Bosch

Per 1 november 2018 heeft Van Deursen Group een winkelruimte in de binnenstad van Den Bosch verhuurd aan YellowKorner voor een huurperiode van 10 jaar.

De winkel ligt aan de Schapenmarkt 22 en heeft 110 m2 winkelruimte op de begane grond plus opslagruimte op de bovengelegen verdieping. In de directe nabijheid bevinden zich vestigingen van onder andere Zara, H&M, Rituals en Maria Tailor.

YellowKorner is een van oorsprong Franse retailer die zich richt op de verkoop van kunstfoto’s. Na Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, wordt de winkel in Den Bosch de vierde vestiging in Nederland.

Van Deursen Group (VDG) is een particuliere vastgoedbelegger die met name actief is op de retail- en woningmarkt. Naast de beleggingsportefeuille houdt VDG zich ook bezig met de ontwikkeling van vastgoed in binnensteden.

Verhuurder werd geadviseerd door RSP Makelaars uit Den Bosch.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.