nieuws

Regus in zee met ‘Airbnb van kantorenmarkt’

Transacties

Regus en kantoorboekingsplatform Bookings2work.com gaan met elkaar samenwerken. Via het kantoorboekingsplatform kunnen ondernemers flexibele kantoorruimte bij Regus-vestigingen huren, te beginnen in zes Amsterdamse locaties.

Regus in zee met ‘Airbnb van kantorenmarkt’
Regus heeft ook een vestiging in Kraanspoor in Amsterdam

Dat laat Bookings2work.com weten. Bookings2work.com,in 2017 opgericht, heeft meer dan 20.000 werkplekken beschikbaar op zijn platform. Flexibele werkplekken, privékantoren en vergaderruimten kunnen via het platform worden geboekt.

In de samenwerking met Regus gaat het in Amsterdam voorlopig om Regus-panden aan Kraanspoor, Arena Boulevard, Sarphati Plaza, Singelstaete, Paleis op de Dam en Vijzelstraat, zegt medeoprichter Patrick Kremer desgevraagd. ‘Regus heeft op dit moment 85 locaties in Nederland. Wij gaan aan de slag om de komende maanden alle 85 locaties op Bookings2work.com te krijgen’, aldus Kremer. Bookings2work.com huurt de kantoorruimte niet zelf van Regus, legt de voormalige ceo van Bilfinger uit.

‘Wij zijn een platform die zich bezig houdt met het verhuren van flexplekken, kantoren en vergaderzalen van verschillende full service providers. Aanbieders zoals Regus kunnen hun kantoren, flexplekken en vergaderzalen bij ons op de platform zetten en mensen kunnen vervolgens deze ruimtes via Bookings2work.com boeken. Wij zijn dus een extra kanaal voor Regus om leads binnen te krijgen. In die zin zijn we een soort Airbnb of Booking.com voor de kantorenmarkt.’

Reageer op dit artikel