nieuws

Regus huurt 4000 m2 CitySide-Rivierstaete

Transacties

Regus heeft met Vastint Netherlands een langjarige overeenkomst gesloten voor de huur van 4.000 m2 kantoorruimte in Cityside-Rivierstaete aan de Trompenburgstraat in Amsterdam.

Regus huurt 4000 m2 CitySide-Rivierstaete

Regus, aanbieder van flexibele kantoorruimte,  heeft nog voor opening 50 procent verhuurd aan een tech company. Het is de 21ste locatie in de hoofdstad. De nieuwe vestiging opent op 1 december zijn deuren.

Regus huurt de eerste en tweede verdieping van CitySide-Rivierstaete. Het gebouw ligt aan de oevers van de Amstel, op loopafstand van het NS- en metrostation Amsterdam Amstel en op vijf minuten rijden vanaf de A10 en A2. Het complex van circa 30.000 m2 is volledig herbouwd tot een nieuwe creatieve hotspot in het hart van Amsterdam. Het pand staat op een bijzondere historische locatie waar begin 20ste eeuw automobielfabriek Spyker gevestigd was.

MVSA Architects maakte het nieuwe ontwerp. De transparante glasgevel geeft het gebouw een open en toegankelijk karakter, met veel lichtval en indrukwekkende uitzichten vanaf de vele dakterrassen die het complex te bieden heeft. Deze verbinding tussen binnen en buiten draagt bij aan een gezond werkklimaat.

De grootschalige renovatie is afgerond. Sinds 1 november is het pand klaar voor gebruik. Regus is, na MessageBird, de tweede huurder die zijn intrek neemt.

CBRE adviseerde eigenaar Vastint Netherlands bij de verhuur.

Reageer op dit artikel