nieuws

Highbrook verhuurt 21.000 meter in Quarter Offices

Transacties

HighBrook Investors heeft de afgelopen zes maanden 15 nieuwe huurovereenkomsten van in totaal 21.000 m2 getekend voor Quarter Offices.

Highbrook verhuurt 21.000 meter in Quarter Offices

HighBrook heeft de Quarter Offices gebouwen in Amsterdam verworven in de periode december 2016-april 2017 en heeft eerder dit jaar, na ingrijpende renovaties in elk van de drie gebouwen, de Quarter Offices gebouwen opnieuw op de markt gebracht. Na voltooiing van de renovaties zijn de gebouwen in een korte periode razendsnel gevuld en is de totale bezettingsgraad van de portefeuille gestegen van acht procent tot bijna negentig procent. Nieuwe huurders zijn organisaties als AON, Maandag, Calco Group en Robert Half International.

De aanpak van HighBrook Investors voor Quarter Offices is gebaseerd op een uitgebreid assetmanagement plan dat waarde toevoegt aan het onroerend goed door revitalisatie, moderne werkplekconcepten, geïntegreerde harde (technische) en zachte (hospitality) property management & facilitaire diensten beheerd door D&B The Facility Group en JLL, evenals een proactieve marketing- en verhuurstrategie.

Equity Estate is de overall asset manager voor alle drie de Quarter Offices en adviseerde HighBrook Investors bij alle huurtransacties, in samenwerking met de vastgoedadviseurs Cushman & Wakefield, JLL, Van Gool Elburg en Savills.

Reageer op dit artikel