Architecten Cie. naar Klaprozenweg 75 in Amsterdam Noord

Architecten Cie. naar Klaprozenweg 75 in Amsterdam Noord

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met de Architecten Cie. voor een langdurige huurovereenkomst aan de Klaprozenweg 75 in Amsterdam Noord.

Het gehuurde betreft 1.750 m2 kantoorruimte verdeeld over drie verdiepingen.

Ten behoeve van deze nieuwe huurder worden het souterrain, de begane grond en de eerste etage intern ontsloten, waardoor er een geïntegreerd kantoor ontstaat. De verbouwing wordt in december 2018 afgerond, waarna de Cie. het pand zal betrekken.

Naast de Cie. hebben recent nog drie huurders gekozen voor Klaprozenweg 75. Financieel dienstverlener Finqle huurt vanaf 1 december 2018 290 m2 op de zevende etage. Innoord, het bestuur van alle zestien openbare basisscholen in Amsterdam-Noord, huurt sinds dit voorjaar 440 m2 op de zevende etage. De Amsterdamse start-up Effect.AI huurt sinds september 740 m2 op de vierde etage.

Kroonenberg Groep werd bij deze transacties bijgestaan door Van Dijk & Ten Cate, collegiaal met Van Gool Elburg.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.