Zuivelhoeve wil winkels in westen en zuiden

Zuivelhoeve wil winkels in westen en zuiden
Karel de Groteplein 40 in Deventer

Zuivelhoeve heeft winkels gehuurd in Dordrecht, Deventer, Doetinchem en Leeuwarden. De zuivelwinkelketen zoekt nog nieuwe locaties in het zuiden en westen van Nederland.

Dat bericht Be Retail Vastgoedadvies.  Zuivelhoeve heeft onlangs ook Kaashuis Tromp overgenomen. De winkel in Dordrecht is gevestigd in winkelcentrum Bieshof. Zuivelhoeve Deventer is geopend aan Karel de Groteplein 40 in winkelcentrum Keizerslanden. De nieuwe winkel in Doetinchem aan Heezenstraat 16 wordt momenteel afgebouwd. Ook komt een tweede winkel in Leeuwarden, gelegen tegenover de huidige Zuivelhoeve.

De Zuivelhoeve Winkelbedrijven wordt exclusief begeleid door Be Retail Vastgoedadvies. De keten is aan een flinke opmars bezig. Het aantal winkels is momenteel ruim zestig. Be Retail Vastgoedadvies is op zoek naar nieuwe locaties vanaf 80 m2 in het westen en zuiden van het land. In 2019 wil Zuivelhoeve de winkels openen. Het assortiment van Zuivelhoeve winkels bestaat uit ambachtelijke zuivel van eigen boerderij, vers gebrande noten, binnen- en buitenlandse kaasspecialiteiten, worsten en tapas en streekproducten.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.