nieuws

Q-Park huurt parkeerplaatsen ‘Valley’

Transacties

Parkeerbedrijf  Q-Park huurt 319 parkeerplaatsen in Valley. Het markante gebouw op Zuidas wordt momenteel ontwikkeld door OVG Real Estate.

Q-Park huurt parkeerplaatsen ‘Valley’

De oplevering is gepland in 2021. De realisatie van Valley draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de Zuidas, waarbij de focus wordt gelegd op het verbeteren van multifunctionele bestemmingen en publieke ruimtes.

Het door Winy Maas (MVRDV) ontworpen gebouw zal bestaan uit woningen, kantoren, een skybar, horeca, retail, ondergrondse parkeergarage en culturele voorzieningen. Het project is in eigendom gekomen van vastgoedbelegger RJB Group of Companies.

De ondergrondse parkeergarage zal worden gehuurd door Q-Park. Het gaat om 375 parkeerplaatsen waarvan 56 plaatsen onderdeel zijn van een innovatief inner carpark.

De eindgebruikers van de kantoorruimtes en parkeergarage zijn voor een groot deel al vastgelegd. Er is nog ca. 7.000 m2 kantoorruimte beschikbaar, evenals een vijftal retail units.

Valley ligt aan de Beethovenstraat in Amsterdam, tegenover het hoofdkantoor van ABN-AMRO en naast Sportpark Goed Genoeg (AFC). De realisatie is in handen van Volker-Wesselsondernemingen G&S Bouw en Boele & van Eesteren.

Reageer op dit artikel