nieuws

OVG en Regus tekenen huurovereenkomst MM25

Transacties

 Werkplekaanbieder Regus zal zijn intrek nemen in het grondig gerevitaliseerde MM25 in Rotterdam.

OVG en Regus tekenen huurovereenkomst MM25

OVG Real Estate en Regus tekenen een langjarige huurovereenkomst voor een kantoorruimte van  2.074 m2 en 21 parkeerplaatsen. Het betreft de laatste twee vrijstaande verdiepingen en daarmee is MM25 volledig verhuurd, laat OVG weten.

MM25, het voormalige hoofdkantoor van Eneco, ligt langs de A20 in Rotterdam Alexander. OVG Real Estate kocht het in 2015 met de bedoeling het te verduurzamen en te herontwikkelen tot een ‘smart building’ door toepassing van diverse slimme technologieën gebaseerd op het Edge Technologies-platform. Het gebouw werd eerder dit jaar verkocht aan een belegger uit het Midden-Oosten.

De combinatie van slimme technologieën en duurzaamheidstoepassingen zorgen samen voor een efficiënte, gezonde en groene werkplek waar de gebruiker centraal staat. De data-infrastructuur vormt de basis die het gebouw optimaliseert en biedt gebruikers de mogelijkheid haar werkplek te optimaliseren.

Met de renovatie is het energielabel verbeterd van E naar label A en is er een Breeam Very Good certificering behaald. Breeam is wereldwijd het meest gebruikte keurmerk voor duurzame gebouwen.

OVG Real Estate heeft het kantoorgebouw eind 2017 opgeleverd. TBI-ondernemingen Croonwolter&dros, Mobilis en Servicis hebben reeds hun intrek genomen. In oktober 2018 zal ook Coca-Cola haar intrek nemen.

Reageer op dit artikel