nieuws

JumpXL opent vestiging in Haagse Megastores

Transacties

JumpXL opent op 19 oktober een trampolinecentrum van 2.000 m2 in winkelcentrum Megastores aan de Waldorpstraat in Den Haag.

JumpXL opent vestiging in Haagse Megastores
MegaStores, Den Haag

Dat schrijft asset manager Bright namens mede-eigenaar MRP in een persbericht. De nieuwe Jump XL-vestiging bevindt zich op de tweede verdieping bij het horecaplein. De attractie is ook gevestigd in het buitenland en meerdere Nederlandse steden. De dichtstbijzijnde vestigingen van Jump XL zijn in Zoetermeer, Rotterdam en Spijkenisse, zegt Jump XL.

‘Maar we merkten dat er ook in Den Haag behoefte was aan ons concept. Winkelcentrum Megastores vonden we een enorm geschikte plek hiervoor, vanwege de centrale ligging en de ruimte die er is. Bovendien is het makkelijk parkeren bovenop het parkeerdek.’

Met de komst van Jump XL breiden we ons leisure aanbod voor onze bezoekers weer verder uit. Hiermee spelen we in op de behoefte van de consument: (woon-)shoppen en plezier onder één dak’, aldus Michiel Taminiau, asset manager van Megastores. Megastores, gelegen naast station Hollands Spoor en met totale oppervlakte van 85.000 m2, bindt de laatste tijd veel nieuwe huurders aan zich.

Reageer op dit artikel