Bridges Real Estate verhuurt kantoorruimte Amersfoort

Bridges Real Estate verhuurt kantoorruimte Amersfoort
De Brand 10-19 in Amersfoort

Bridges Real Estate heeft aan twee nieuwe huurders in totaal 1.200 m2 kantoorruimte verhuurd aan De Brand 10-19 in Amersfoort.

Evident Public Relations en RVC Medical IT B.V. nemen, beide met een langjarig huurcontract, totaal 1.200 m2 in gebruik. Eerder dit jaar heeft Bridges Real Estate het multi-tenant gebouw aangekocht. De eigenaar is gestart met verduurzaming van het gebouw naar energielabel A. Ook zijn oplaadpalen voor elektrische auto’s op het bijbehorende parkeerterrein geplaatst.

Ook zijn de liftinstallaties gemoderniseerd en zijn gezamenlijke voorzieningen gerealiseerd zoals pantry’s, modern ingerichte vergaderkamers en een sociale ontmoetingsplek. Er is nog 2.100 m2 kantoorruimte beschikbaar. Bridges Real Estate is een private vastgoedbelegger en -ontwikkelaar uit Utrecht. De verhuur vindt plaats in samenwerking met vastgoedadviseur Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting, collegiaal met Alberts & Muus.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.