nieuws

Bridges Real Estate verhuurt kantoorruimte Amersfoort

Transacties

Bridges Real Estate heeft aan twee nieuwe huurders in totaal 1.200 m2 kantoorruimte verhuurd aan De Brand 10-19 in Amersfoort.

Bridges Real Estate verhuurt kantoorruimte Amersfoort
De Brand 10-19 in Amersfoort

Evident Public Relations en RVC Medical IT B.V. nemen, beide met een langjarig huurcontract, totaal 1.200 m2 in gebruik. Eerder dit jaar heeft Bridges Real Estate het multi-tenant gebouw aangekocht. De eigenaar is gestart met verduurzaming van het gebouw naar energielabel A. Ook zijn oplaadpalen voor elektrische auto’s op het bijbehorende parkeerterrein geplaatst.

Ook zijn de liftinstallaties gemoderniseerd en zijn gezamenlijke voorzieningen gerealiseerd zoals pantry’s, modern ingerichte vergaderkamers en een sociale ontmoetingsplek. Er is nog 2.100 m2 kantoorruimte beschikbaar. Bridges Real Estate is een private vastgoedbelegger en -ontwikkelaar uit Utrecht. De verhuur vindt plaats in samenwerking met vastgoedadviseur Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting, collegiaal met Alberts & Muus.

Reageer op dit artikel