nieuws

APF verlengt huur 4.000 m2 kantoorruimte Capelle

Transacties

APF International heeft de huurovereenkomsten met Oranjewoud Beheer en Zoetis op kantorenpark Rivium in Capelle aan den IJssel verlengd. In totaal betreft het ruim 4.000 m2.

APF verlengt huur 4.000 m2 kantoorruimte Capelle
kantoor Rivium in Capelle aan den IJssel

Met Oranjewoud Beheer heeft APF de huur van 3.529 m2 kantoorruimte met 98 bijbehorende parkeerplaatsen aan Rivium Westlaan 72-86 met tien jaar verlengd. Met Zoetis is de huurovereenkomst voor 513 m2 vvo  kantoorruimte in combinatie met tien parkeerplaatsen voor een periode van vijf jaar verlengd. Het kantoorgebouw op kantorenpark Rivium beschikt in totaal over 6.655 m2.

Het gebouw op een zichtlocatie langs de A16 heeft duurzaamheidslabel A. APF heeft het kantoorgebouw in 2015 verworven met de intentie het object door te verkopen het langdurig is verhuurd. Het kantoor was onderdeel van de voormalige IVG-portefeuille die APF met Ares Management kocht voor naar schatting ongeveer 155 miljoen euro. Momenteel is nog 2.613 m2 kantoorruimte in het Capelse gebouw beschikbaar. Deze transactie is namens verhuurder tot stand gebracht door CBRE.

Reageer op dit artikel