nieuws

Vier nieuwe restaurants Dunkin’ Donuts open

Transacties

Dunkin’ Donuts opent in oktober en november vier nieuwe vestigingen in Utrecht, Amstelveen, Roermond en Den Haag. Ook breidt de Amerikaanse horecaformule de samenwerking met de Nationale Spoorwegen uit.

Vier nieuwe restaurants Dunkin’ Donuts open
Dunkin’ Donuts

Na de vestiging op het centraal station van Amsterdam opent Dunkin’ Donuts een nieuwe vestiging op het Centraal Station van Utrecht. Deze nieuwe winkel gaat op 6 oktober open. Omdat de Amsterdamse vestiging ‘sinds dag een groot succes’ is, kijkt de horecaformule naar een verdere samenwerking met NS, aldus Dunkin’ Donuts. De formule heeft nu nog twaalf restaurants in Nederland, waarvan zeven in Amsterdam.

Dunkin’ Donuts zal verder in een kiosk aan het binnenhof van winkelcentrum Stadshart Amstelveen plaatsnemen. Vanaf 10 oktober kunnen bezoekers hier terecht voor koffie en donuts. In Designer Outlet Roermond exploiteerde het bedrijf eerder een pop-up store. Vanwege de populariteit zal het bedrijf in samenwerking met eigenaar Mc Arthur Glenn de eerste permanente vestiging in een outlet center in Nederland openen. De opening zal plaatsvinden op 12 oktober.

Het Haagse restaurant van Dunkin’ Donuts komt aan het Spui, samen met een filiaal van Baskin-Robbins. Het bedrijf zal hier zijn nieuwste concept uitrollen. De winkel met beide merken zal bestaan uit 270 m2. De opening zal medio november plaatsvinden. Dunkin’ Donuts telt wereldwijd 12.200 winkels, waarvan vooralsnog 240 in Europa.

Reageer op dit artikel