M&G verhuurt 1.500 m2 kantoor in Amersfoort

M&G verhuurt 1.500 m2 kantoor in Amersfoort
Data Club Offices in Amersfoort

M&G Real Estate heeft Valmet Automation, Pascad Beheer, Aareon Nederland en Dijkhuis Letselschade gecontracteerd voor in totaal 1.500 m2 kantoorruimte in Data Club Offices op bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort.

Data Club Offices heeft een totale oppervlakte van 15.000 m2. De huurovereenkomsten zijn gesloten in opdracht van het M&G European Property Fund, dat beheerd wordt door fondsmanagers David Jackson en Simon Ellis.

De kantoorruimtes zijn aangepast aan de behoeften van moderne gebruikers, met de focus op flexibiliteit en ontmoeting. Voor het laatste zijn gezamenlijke ruimtes ingericht. Data Club Offices beschikt ook over een centrale receptie, vergaderruimtes en een brasserie. Eerder dit jaar tekende Trilux in Data Club Offices een huurcontract van tien jaar.

Marc Reijnen, hoofd Asset Management van Continentaal Europa: 'We verwachten dat de vraag naar flexibele kantoorruimte alleen maar zal toenemen. Door flexibele concepten te ontwikkelen blijft vastgoed interessant voor huurders die meeliften op veranderende marktomstandigheden en willen dat hun kantoorruimte meebeweegt met de nieuwste technologische en huisvestingstrends.'

M&G Real Estate werd geadviseerd door Cording Real Estate Group, MVGM Bedrijfshuisvesting en Cushman & Wakefield.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.