nieuws

Juwelier Lucardi naar centrum Hoorn

Transacties

Juwelier Lucardi heeft een nieuwe winkel geopend in het centrum van Hoorn aan de Grote Noord 63.

Juwelier Lucardi naar centrum Hoorn

De winkel heeft een totaal vloeroppervlak van 220 m2, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

Lucardi opende in 1988 de eerste winkels in Nederland, toen nog onder de naam Luigi Lucardi. In 2002 kreeg de keten de bekende paarse kleur en werd de huidige formule geïntroduceerd. Naast de meer dan 100 winkels heeft Lucardi ook een aantal succesvolle online webshops. Met de open uitstraling en het gebruik van glazen vitrines waar de affordable jewelry geordend is, onderscheidt Lucardi zich al jaren succesvol van de meer traditionele juweliers.

Lucardi Juwelier heeft sinds begin 2017  acht winkels geopend en blijft regelmatig winkels openen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield is op de hoogte van het ‘witte vlekken-plan’ van Lucardi en heeft de huur van deze winkel geïnitieerd en de transactie begeleid. De verhuurder van de winkel is Patrizia.

Reageer op dit artikel