IMCD breidt huurdeal Wilhelminatoren Rotterdam uit

IMCD breidt huurdeal Wilhelminatoren Rotterdam uit
In Rotterdam kocht Internos onlangs de Wilhelminatoren van PPF Real Estate voor 46 miljoen euro.

IMCD heeft de huurovereenkomst met Principal Real Estate Europe in kantoorgebouw Wilhelminatoren in Rotterdam verlengd en uitgebreid.

IMCD Group en IMCD Benelux zijn een huurovereenkomst aangegaan (deels verlengd en deels uitbreiding) met Principal Real Estate Europe inzake 3.320 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw Wilhelminatoren aan Wilhelminaplein 1-40 in Rotterdam. Principal Real Estate Spezialfondsgesellschaft heeft het kantoor recent gekocht voor haar eigen Principal European Office Fund.

Huurder IMCD zal de 10e tot en met de 13e verdieping voor een langjarige periode huren. Er is nog 830 m2 kantoorruimte en 300 m2 kantoor- en/of retailruimte op de begane grond beschikbaar. NL asset management heeft de transactie tot stand gebracht en het gehele commerciële traject namens de eigenaar begeleid. De nieuwe eigenaar kocht het kantoor in maart 2018 voor 46 miljoen euro van PPF Real Estate, die het gebouw vier jaar eerder nog voor 28,5 miljoen verwierf.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.