Esprit tekent nieuwe huurovereenkomst

Esprit tekent nieuwe huurovereenkomst

Esprit en Piazza Invest, eigenaar van Piazza Center, hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe langjarige huurovereenkomst voor 340 m² winkelruimte.

Esprit wisselt daarbij gelijktijdig van locatie binnen het winkelcentrum.

Als gevolg van een grootschalige metamorfose ondervindt Piazza Center een grote belangstelling van retailers en horecaondernemers om zich te vestigen in het winkelcentrum.

Onlangs verbond dinerconcept Dinner in Motion zich ook al voor ruim tien jaar aan het winkelcentrum. In de periode daarvoor wist Piazza Invest Dunkin’ Donuts en de Franse sportformule Decathlon aan zich te binden en de huurovereenkomst met H&M langjarig te verlengen.

Esprit werd bij deze transactie geadviseerd door Harper Dennis Hobbs (HDH). HDH adviseert Esprit exclusief in Nederland. JLL en Berkhouwe Vastgoed begeleiden Piazza Invest bij de verhuur van de beschikbare winkelruimtes in winkelcentrum Piazza Center.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.