nieuws

Cushman & Wakefield beste makelaar Cromwell

Transacties

Cushman & Wakefield heeft op 10 september de Cromwell Broker of the Year Award ontvangen.

Cushman & Wakefield beste makelaar Cromwell

De prijs gaat jaarlijks naar de makelaar die de beste resultaten boekt voor Cromwell Property Group. De ceremonie vond dit jaar plaats op de Goyer Golf & Country Club in Eemnes.

De toekenning gebeurde op basis van het aantal verrichte transactie en de kennis van de markt. Het afgelopen jaar was Cushman & Wakefield betrokken bij meerdere verhuurtransacties, de verkoop van het Amstelgebouw in Amsterdam en de taxatie voor de lancering van de Cromwell European Real Estate Investment Trust (CEREIT). ‘Cushman & Wakefield heeft vanuit verschillende expertises toegevoegde waarde kunnen bieden’, concludeert Wouter Zwetsloot, managing director van Cromwell Property Group in de Benelux.

Remko Kempen, head of offices Cushman & Wakefield: ‘Het is fantastisch dat wij door een opdrachtgever worden uitgeroepen tot Broker of the Year. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen. Eens temeer omdat deze award verder gaat dan vierkante meters en mede wordt toegekend op basis van marktkennis en marktinzicht. Dat is namelijk precies waarop wij ons graag onderscheiden: waarde creëren door inzicht.’

De onderscheiding ging in 2017 naar Savills en in 2016 naar De Mik Bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel