Acces World neemt kantoorruimte United Arab over

Acces World neemt kantoorruimte United Arab over
Dockworks I Waalhaven Rotterdam

Access World Rotterdam is een overeenkomst aangegaan met zittend huurder United Arab Shipping Agency Company (Hapag-Lloyd) voor de huur van 990 m2 in Dockworks I in de Rotterdamse Waalhaven.

Bij de overeenkomst horen ook 35 parkeerplaatsen in de bijbehorende parkeergarage. De kantoorruimte van United Arab Shipping Agency Company (Benelux) is recent beschikbaar gekomen als gevolg van een fusie met Hapag-Lloyd. De bedrijven zijn samengevoegd in het kantoor van Hapag-Lloyd (Dockworks III).

Het kantorencomplex Dockworks is gelegen aan de Waalhaven O.Z. en is het maritiem zakelijk centrum van Rotterdam. De kantoorgebouwen bieden uitzicht over de haven en de daaraan gerelateerde maritieme activiteiten. Het complex bestaat uit vier zelfstandige scheepsachtige gebouwen. De logistieke markt in de Waalhaven presteert goed, zoals onder meer blijkt uit nieuwbouwproject Distriport.

Industrial Real Estate Partners begeleidde de (onder)huurder bij de overeenkomst. CBRE adviseerde de (onder)verhuurder. Eigenaar van het kantoor Dockworks III is Nordcapital Immobilienfonds Niederlande 9.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.