nieuws

Inventive Systems huurt 1.232 m2 kantoorruimte in Rijswijk

Transacties

ERP-softwareleverancier Inventive Systems  is een langdurige huurovereenkomst aangegaan voor 1.232 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw De Zuidflank aan de Patrijsweg 4-10 in Rijswijk.

Inventive Systems huurt 1.232 m2 kantoorruimte in Rijswijk
Patrijsweg 4-10 Rijswijk

Verhuurder van de kantoorruimte is de Amsterdamse vastgoedbelegger Trinity Vastgoed XVI. Inventive Systems is al gevestigd in het gebouw, maar breidt vanwege zijn groei uit met circa 600 m2. Door de uitbreiding kan Inventive een Experience Center inrichten en klanten in een Virtual Reality-omgeving hun processoftware laten beleven.

De Zuidflank bevindt zich op een zichtlocatie en is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer. Inventive Systems deelt het gebouw met bedrijven als Emerson, Autotaalglas, Fruition partners, Raambekleding Nederland en Golfplaza.

CBRE adviseerde namens de huurder. DutchRE Investment Management adviseerde namens verhuurder.

Trinity Vastgoed kwam de afgelopen maanden in het nieuws met de verhuur van een pand in Almere aan restaurantketen Loetje, een nieuwe invulling voor het voormalige KPN-complex aan Paalbergweg 1-3 in Amsterdam en een grote huurtransactie in kantoorgebouw One20 op Amsterdam Sloterdijk.

 

Reageer op dit artikel