nieuws

Søstrene Grene opent winkel in Utrecht

Transacties

Søstrene Grene heeft in het volledig gerenoveerde winkelcentrum Hoog Catharijne zijn twaalfde vestiging geopend in Nederland.

Søstrene Grene opent winkel in Utrecht
Söstrene-Grene interieur

Dat bericht adviseur CBRE. De Deense keten van lifestylewinkels huurt 252 m2 winkelruimte en 151 m2 magazijnruimte in het winkelcentrum. Eigenaar van het winkelcentrum is Klépierre. De afdeling Advisory & Transaction Services Retail van CBRE adviseerde Søstrene Grene, dat werkt aan een landelijke dekking van winkels in Nederland. CBRE helpt het bedrijf bij het vinden van geschikte huurlocaties.

Søstrene Grene is in 1973 opgericht door zussen Anna en Clara Grene. Inspiratie halen zij uit de Grene-familie, de familie die Søstrene Grene tot op de dag van vandaag bezit en runt. De keten heeft meer dan 190 winkels in zestien landen en er komen er steeds meer bij.

Reageer op dit artikel