nieuws

Valvoline huurt ruim 12.000 logistiek Moerdijk

Transacties

DHG heeft met Valvoline overeenstemming bereikt over de huur van 12.225 m2 bedrijfsruimte op de logistieke campus Smartlog Moerdijk 2 aan de Megajoule in Moerdijk.

Valvoline huurt ruim 12.000 logistiek Moerdijk
Smartlog Moerdijk 2 aan de Megajoule in Moerdijk

Valvoline tekende een huurovereenkomst met een looptijd van vijf jaar. Vanaf 1 november van dit jaar zal Valvoline 11.884 m2 opslagruimte en 371 m2 kantoorruimte in gebruik nemen. Valvoline zal vanuit het nieuwe complex de distributie van smeermiddelen verzorgen naar haar afnemers op de Europese markt.

Het complex wordt dit jaar op risico ontwikkeld door DHG. In 2016 is DHG begonnen met de bouw van het eerste distributiecentrum op Smartlog Moerdijk 2. DC 1 werd op maat ontwikkeld voor logistieke dienstverlener Rulewave en is inmiddels opgeleverd en in gebruik genomen. In DC2 is Matrix Fittness gehuisvest tien jaar.

Nog dit jaar zal DHG starten met de ontwikkeling van fase 2 voor Smartlog Moerdijk 2. Na de oplevering zal 55.000 m2 moderne bedrijfs- en kantoorruimtes beschikbaar zijn voor verhuur. Smartlog Moerdijk 2 heeft een totale omvang van 123.100 m2 aan hoogwaardige logistiek. Valvoline werd bij deze transactie begeleid door Hans van Driel.

Reageer op dit artikel