nieuws

Douglas krijgt flagshipstore in Mall of the Netherlands

Transacties

Parfumerie Douglas heeft een nieuw huurcontract afgesloten voor een flagshipstore van 383 m2 op een prominente locatie in Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Douglas krijgt flagshipstore in Mall of the Netherlands
voorplein Mall of the Netherlands in Leidschendam

Dat bericht eigenaar Unibail-Rodamco. Het desbetreffende deel zal naar verwachting in 2019 gereed zijn. De winkel die een zeer uitgebreid assortiment zal voeren, wordt volgens het allernieuwste concept ingericht. Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2020 verder gaan als Mall of the Netherlands en wordt met 117.000 m2 het grootste winkelcentrum van Nederland. Eerder deze week tekende restaurantformule Wagamama voor een vestiging in de megamall.

Reageer op dit artikel