nieuws

Bouwinvest verhuurt 1.100 m2 aan sportschool in WTC Rotterdam

Transacties

Sportschool De Bunk’r opent in de herfst van 2018 een vestiging in WTC Rotterdam aan het Beursplein 37.

Bouwinvest verhuurt 1.100 m2 aan sportschool in WTC Rotterdam
Sportschooleigenaar Milton Tjon a Loi (links) en senior asset manager Jan-Willem Kos van Bouwinvest

De gym telt twee verdiepingen met een oppervlak van 1.100 m2. In een patio wordt bovendien de ruimte geboden voor buitensporten. De sportschool is vanuit de lobby van het WTC en via de Meent bereikbaar.

Onlangs liet Bouwinvest weten dat het energielabel van de hoogbouw van het WTC wordt verhoogd van E naar A. Ook wordt het Business Center verplaatst naar de lobby, waar ook De Koffiesalon een vestiging krijgt. Dit moet het pand toegankelijker maken voor passanten.

De verhuurtransactie is tot stand gekomen door bemiddeling van Kolpa Makelaars en JLL.

Reageer op dit artikel