nieuws

VodafoneZiggo huurt kantoorruimte in Nijmegen

Transacties

VodafoneZiggo heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 3.250 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw 52Nijmegen.

VodafoneZiggo huurt kantoorruimte in Nijmegen
Jonkerbosplein 52 in Nijmegen

Eigenaar van het gebouw aan Jonkerbosplein 52 is Kadans Science Partner. Met een hoogte van achttien verdiepingen is 52Nijmegen een herkenningspunt voor de stad en de omgeving. Het pand met een totaaloppervlak van meer dan 25.000 m2 kantoorruimte, laboratoria, een restaurant, bar en vergaderfaciliteiten ligt op loopafstand van NS-station Goffert-Nijmegen.

VodafoneZiggo vestigt zich op de derde, vierde en deels vijfde verdieping en huurt ook 79 parkeerplaatsen in de onder het gebouw gelegen parkeergarage. Cushman & Wakefield adviseerde VodafoneZiggo bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. Vorig jaar was de telecomprovider verantwoordelijk voor een van de grootste huurdeals van 2017 in Utrecht Hoog Catharijne.

Reageer op dit artikel