nieuws

Vijf moderetailers naar Marikenstraat Nijmegen

Transacties

Vijf moderetailers naar Marikenstraat Nijmegen
Marikenstraat, Nijmegen

De Marikenstraat in Nijmegen heeft in een halfjaartijd de modezaken Comma, S. Oliver, Moda Paris, Charlie & Goods en Samo Fashion erbij gekregen.

Daarnaast hebben verschillende huurders hun huurovereenkomst verlengd, waaronder State of Art (nr. 23) en Dedicated (Koningsstraat 24). Ook modemerken Claudia Sträter (nr. 31) en OPEN32 (nr. 32) blijven de komende jaren, evenals The Sting, onder de nieuwe formule Cotton Club (nr. 5).

De Marikenstraat bestaat uit 44 winkels die verdeeld zijn over twee winkelniveaus. CBRE is namens de verhuurders, Pensioenfonds Metaal en Techniek, Stichting Pensioenfonds van de Metalektro en EPISO 4 Leo Marikenstraat verantwoordelijk voor het shopping centre management van de Marikenstraat.

Reageer op dit artikel