Oudenrijn IJsselstein verhuurt 5.500 m2 bedrijfsruimte

Oudenrijn IJsselstein verhuurt 5.500 m2 bedrijfsruimte
Kamerlingh Onneslaan 22 in IJsselstein

Verhuurder Oudenrijn IJsselstein heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van 5.500 m2 bedrijfsruimte aan Kamerlingh Onneslaan 22 in IJsselstein.

Huurder is een niet nader genoemde grote logistiek dienstverlener, schrijft vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Volgens de website van Van Vliet is internationaal transportbedrijf Van Vliet de huidige huurder. De eigenaar heeft met de logistieke dienstverlener een huurovereenkomst voor een klein half jaar afgesloten. Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Jelle Boes, consultant Industrial bij Cushman & Wakefield, zegt dat ‘vanwege het enorme tekort aan beschikbaar kwalitatief hoogwaardig logistiek vastgoed op korte termijn en als gevolg van de steeds verder toenemende vraag naar flexibele dienstverlening, steeds meer logistiek dienstverleners uitwijken naar tijdelijke huisvesting’. ‘In de meeste gevallen om de periode te overbrugging tot aan het vinden van een nieuwe locatie die voldoet aan de laatste eisen. Maar soms ook voor het op kunnen vangen van extra benodigde capaciteit in drukke periodes en voor flexibele opdrachten.’

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.