nieuws

Jumbo opent citystores in Amsterdam

Transacties

Jumbo opent op 18 april de deuren van een nieuwe binnenstedelijke gemakswinkel Jumbo City aan Ferdinand Bolstraat 89-91 in Amsterdam. Op 9 mei gaat de tweede Jumbo City van Amsterdam aan Eerste Constantijn Huygensstraat 49 open.

Jumbo opent citystores in Amsterdam
Jumbo City op centraal station Eindhoven

Dat laat de supermarktformule weten in een persbericht op zijn website. Jumbo City Ferdinand Bolstraat biedt de klant ruim 400 m2 aan winkeloppervlak. Klanten kunnen hier terecht voor de dagelijkse boodschappen en voor ontbijt- en lunchproducten. Ook worden ter plekke bereide maaltijden aangeboden, waaronder salades en sushi.

Bij Jumbo City Eerste Constantijn Huygensstraat vinden klanten een uitgebreid assortiment aan dagelijkse boodschappen, maar ook vers brood uit de eigen La Place-bakkerij en ter plekke bereide avondmaaltijden. Na de gemakswinkels in Groningen, Eindhoven en Den Bosch zijn dit de vierde en vijfde Jumbo City van het land. Jumbo wil minimaal zeven city stores openen dit jaar.

Reageer op dit artikel