nieuws

DB Schenker naar nieuwe huisvesting in Rotterdam

Transacties

Heysehaven Vastgoed en Schenker Logistics hebben een huurovereenkomst gesloten voor 2.400 m² kantoorruimte in het ‘Condor-pand’ aan de Scheepsbouwweg 65 in Rotterdam.

DB Schenker naar nieuwe huisvesting in Rotterdam

De zeevrachtafdeling van Schenker Logistics Nederland verhuist per 14 mei vanuit de huidige locatie Rotterdam Botlek naar een nieuw, modern kantoor in Rotterdam Heijplaat. Het terrein van de voormalige RDM-scheepswerf is momenteel volop in ontwikkeling tot een hoogwaardig bedrijventerrein met focus op innovatie en industriële ontwikkeling.

DB Schenker behoort in de Benelux tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 28 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker Logistics BeNeLux complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supply chain management.

Molenaar Bedrijfshuisvesting, in collegiale samenwerking met JLL belast met de verhuur, bracht de transactie tot stand namens verhuurder Heysehaven Vastgoed.

Reageer op dit artikel