nieuws

Van Haren huurt 680 m2 in Leidsche Rijn Centrum

Transacties

Van Haren huurt 680 m2 in Leidsche Rijn Centrum
Leidsche Rijn Centrum, winkelcentrum (28.000 m2) in aanbouw in Utrecht

Van Haren heeft getekend voor 680 m2 winkelruimte in Leidsche Rijn Centrum.

Ook Zeeman, Casanova Milano, Lotus en Avec Bel’Ghir strijken straks neer in het nieuwe winkelcentrum. In totaal is aan de vijf retailers 1.400 m2 winkelruimte verhuurd. ASR Vastgoed Projecten bracht de transacties tot stand.

De ontwikkelaar van Leidsche Rijn Centrum begeleidt de verhuur van de winkels in Leidsche Rijn Centrum in samenwerking met CBRE en Engelvast.  Brecheisen Bedrijfsmakelaars adviseerde Casanova Milano. De afgelopen maanden tekenden voor winkelcentrum Leidsche Rijn al Van Uffelen, Bang & Olufsen, Starbucks en acht andere retailers.

Reageer op dit artikel