nieuws

Picnic vestigt zich in Overamstel

Transacties

Online supermarkt Picnic heeft 3.000 m2 creatieve ruimte gehuurd in het gebouw aan Van Marwijk Kooystraat 14-15 in het Overamstel-gebied in Amsterdam.

Picnic vestigt zich in Overamstel
Overamstel

Eigenaar DVM heeft het gebouw grondig gerenoveerd en verduurzaamd. Picnic heeft het gebouw onlangs in gebruik genomen. De komst van Picnic naar het gebied is een bevestiging van de aantrekkingskracht van Overamstel op creatieve partijen. Het voormalige bedrijventerrein/industriegebied wordt getransformeerd naar een multifunctionele locatie met hotels, wonen, creatieve gebruikers en diverse andere ondersteunende faciliteiten. Picnic maakte in januari nog bekend een logistiek complex van 11.000 m2 te openen.

‘Door de sterke groei van Picnic zaten we verspreid over drie locaties in de stad’, aldus mede-oprichter van Picnic Joris Beckers. ‘We zijn blij dat we aan de Van Marwijk Kooystraat een prettige en toekomstbestendige ruimte hebben gevonden.’ 1530 Real Estate heeft DVM tijdens het gehele verhuurproces geadviseerd. Huurder is gedurende het gehele proces bijgestaan door huurdersadviseur Solved. 1530 Real Estate heeft dit gebouw collegiaal in de verhuur met Van Dijk & Ten Cate.

Reageer op dit artikel