nieuws

Panalpina naar Hoge Erasmus Offices

Transacties

Panalpina naar Hoge Erasmus Offices
Hoge Erasmus Offices Willemsplein 489-572 Rotterdam

Panalpina World Transport huurt 1.000 m2 kantoorruimte op de derde etage van Hoge Erasmus Offices aan het Willemsplein 489-572 in Rotterdam.

De logistieke onderneming sloot daartoe een overeenkomst met DPC Vermeer 8. Bij het gehuurde horen ook parkeerplaatsen. Eerder tekende GGN al voor 1.715 m2 kantoorruimte in het gebouw. Er is nu nog 2.000 m2 beschikbaar.

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde samen met Mayfield Asset and Property Management de belangen van de verhuurder. Collegiaal met met Ooms Makelaars is De Mik verantwoordelijk voor de verhuur van Hoge Erasmus Offices. Panalpina World Transport werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Panalpina tekende in 2017 ook voor  6.157 m2 bedrijfsruimte en 695 m2 kantoorruimte met twintig parkeerplaatsen op Fokker Logistics Park in Oude Meer.

Reageer op dit artikel