nieuws

Negen extra nieuwe restaurants op Stationsplein Utrecht

Transacties

Negen extra nieuwe restaurants op Stationsplein Utrecht
Bezoekers in een restaurant

Op het nieuwe Stationsplein tussen Utrecht Centraal Station en de kersverse entree van Hoog Catharijne openen de komende weken in het Paviljoen negen nieuwe restaurantformules.

De bekende patatzaak Manneken Pis beet onder de restaurants het spits af, met zijn vierde Utrechtse vestiging. Begin maart 2018 opent het Amerikaanse Five Guys – met ‘handcrafted burgers’ – zijn tweede Nederlandse vestiging in het Paviljoen van Hoog Catharijne en op 23 april opent (boven spoor 1 en 2) de eerste Nederlandse zaak van de Amerikaanse TGI Fridays, waar kwaliteitsburgers, -steaks en -ribs op het menu staan.

Verder zijn er vestigingen van Illy Caffé, Vapiano, Wagamama. De The Seafood Bar uit Amsterdam gaat er goede wijn en pure visgerechten serveren. Bij Exki kunnen gasten binnenkort terecht voor ontbijt, lunch of warme maaltijd. The Döner Company serveert Döner, Turkse pizza en Durum.

In oktober 2017 openden al meerdere nieuwe restaurants in de Stadskamer, waaronder de HMS Host formules Leon, Comptoir Libanais en The Burger Federation, maar ook Starbucks, Salsa Shop, Sla en The Barn.

De combinatie van retail en food & beverage staat centraal in de Vastgoedmarkt Ontbijtsessie op 13 maart bij JLL in Amsterdam. Bekijk het programma en meld je aan.

 

Reageer op dit artikel