nieuws

Infor huurt 520 m2 kantoor in Delftse Poort

Transacties

Infor huurt 520 m2 kantoor in Delftse Poort
Delftse Poort, Rotterdam

Softwaremaker Infor heeft via Huurbieding.nl een huurovereenkomst gesloten met het CBRE Dutch Office Fund voor 520 m2 kantoorruimte in Delftse Poort in Rotterdam.

CBRE Global Investors kondigde in februari 2017 een grootschalige verbouwing aan om de bezetting van het gebouw te verhogen. Een eerder investering van tientallen miljoenen euro’s in de herontwikkeling naar een multitenantgebouw had nog geen noemenswaardige verlaging van de leegstand tot gevolg.

Vanaf de opening in 1992 tot 2014 huurde Nationale Nederlanden het hele spiegelglazen complex van 65.676 m2, waarvan ruim 55.000 m2 kantoorruimte. De verzekeraar stootte ongeveer de helft van de gehuurde ruimte af.

Reageer op dit artikel