nieuws

Hoofdkantoor Neele-Vat in haven Rotterdam

Transacties

Hoofdkantoor Neele-Vat in haven Rotterdam
Port Park Pernis

Neele-Vat Logistics en Dudok Logistiek Vastgoed hebben overeenstemming bereikt over de nieuwbouwontwikkeling en verhuur van een modern distributiecentrum met hoofdkantoor van in totaal 45.000 m2 in de haven van Rotterdam.

De nieuwe hoofdvestiging van Neele-Vat Logistics zal worden gerealiseerd op het voormalige Port Park Pernis, in de directe nabijheid van de containerterminals van de Eemhaven/Waalhaven en grenst direct aan het kruispunt van de snelwegen A15 en A4. De ontwikkeling voor Neele-Vat Logistics is onderdeel van de totale herontwikkeling van Port Park Pernis.

Dit verouderde kantorenpark is in januari 2018 door Dudok aangekocht met als doel een herontwikkeling tot modern logistiek en kantorenpark. Het huidige complex bestaat uit vijf kantoorgebouwen van in totaal 25.000 m2 kantoorruimte op een perceel van 56.000 m2. Onderdeel van de totale herontwikkeling is verder een kantorencomponent van in totaal 15.000 m2. Hiermee komt de totale ontwikkeling op 60.000 m2 verhuurbaar vloeroppervlak.

Reageer op dit artikel