nieuws

Bolk Logistics huurt 1.333 m2 bedrijfsruimte in Hengelo

Transacties

Voskamp Vastgoed heeft 1.333 m2 bedrijfsruimte aan de Smaragdstraat 1 in Hengelo verhuurd aan internationaal transportbedrijf Bolk Logistics.

Bolk Logistics huurt 1.333 m2 bedrijfsruimte in Hengelo
Smaragdlaan 1, Hengelo

Bolk is een internationaal transportbedrijf met 300 medewerkers en een gevarieerde materieelvloot met Europa als werkgebied. Bolk is actief in exceptioneel-, distributie-, container- en huiftransport, transportbegeleiding, machineverhuizingen en warehousing. Voor de warehousing-activiteiten beschikt Bolk over 40.000 m2 bedrijfsruimte op diverse locaties in Twente, waaronder Hengelo naast de CTT-containerterminal.

Verhuurder Voskamp Vastgoed (ver-)koopt, ontwikkelt en verhuurt onroerend goed in Oost-Nederland. Het ontwikkelen en verhuren van kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen maakt samen met het bouwen van appartementen en huizen het grootste deel uit van de activiteiten van Voskamp.

Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Voskamp bij deze transactie.

Reageer op dit artikel