nieuws

Action huurt van Unibail-Rodamco in Oldenzaal

Transacties

Unibail-Rodamco heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Action voor de huur van
winkelruimte in winkelcentrum In den Vijfhoek te Oldenzaal.

Action huurt van Unibail-Rodamco in Oldenzaal
Winkelcentrum In den Vijfhoek, Oldenzaal

De vestiging van Action is onderdeel van een revitaliseringsprogramma van het winkelcentrum, de aangrenzende openbare ruimte en de woningen op het parkeerdek, die door Woningcorporatie WBO Wonen worden verduurzaamd.

Het winkelcentrum bestaat uit 8.000 m2 winkelruimte waar nu onder anderen winkelformules zoals Albert Heijn, Blokker, Kruidvat, Die Grenze en Gall&Gall zijn gevestigd. In 2017 heeft Unibail Rodamco ook met de Stichting Openbare Bibliotheek Oldenzaal een huurovereenkomst gesloten voor de huur van 900 m2 in winkelcentrum In den Vijfhoek.

Hiermee krijgt de binnenstad van Oldenzaal een moderne bibliotheek die het maatschappelijk hart van de binnenstad zal vervullen. Naar verwachting wordt de winkelruimte in de loop van 2019 opgeleverd aan Action.

Realfort uit Utrecht voert in opdracht van Unibail-Rodamco het asset management en begeleidde de transactie.

Reageer op dit artikel