nieuws

Zorginstellingen huren kantoor Eindhoven

Transacties

Zorginstellingen huren kantoor Eindhoven
Pastoriestraat 137-165 in Eindhoven

Stichting Bomanshof en de Parnassia Groep hebben ongeveer 1.400 m2 kantoorruimte aan Pastoriestraat 137-165 in Eindhoven gehuurd.

Stichting Bomanshof is een instelling die organisaties in de informele zorg ondersteunt. Zij adviseren hen bijvoorbeeld op het gebied van mantelzorg. Het bedrijf huurt ongeveer 800 m2 kantoorruimte op de begane grond en de derde verdieping. Ook huren ze zeven parkeerplaatsen.

De Parnassia Groep is een specialist in geestelijke gezondheidszorg en biedt hulp bij psychische problemen. Het bedrijf heeft meer dan 10.000 werknemers op 400 locaties in Nederland. Parnassia Groep huurt ongeveer 600 m2 kantoorruimte op de tweede verdieping en twintig parkeerplaatsen.

Het pand aan de Pastoriestraat is een multi-tenant gebouw. Verhuurder is Eindhoven Pastoriestraat, aldus het Kadaster. In het gebouw zijn onder andere Hypotheker, HSK, Impegno, Fysius en Hypotheek Visie gevestigd. Het gebouw heeft een totaaloppervlak van ongeveer 4.500 m2 en negentig parkeerplaatsen. Er is nu nog 665 m2 beschikbaar. De verhuurder werd in beide transacties begeleid door Colliers International. AMGEA adviseerde de Parnassia Groep.

Reageer op dit artikel