nieuws

Sportbedrijf Rotterdam naar zwembad Hart van Zuid

Transacties

Sportbedrijf Rotterdam naar zwembad Hart van Zuid
Annie M.G. Schmidtplein 10 in Rotterdam

Sportbedrijf Rotterdam heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten met het ontwikkelbedrijf van Hart van Zuid voor 850 m2 kantoorruimte in het nieuwe zwembad aan het Annie M.G. Schmidtplein 10 in Rotterdam.

De kantoorruimte ligt op de tweede verdieping van het volledig getransformeerde oud-deelgemeentekantoor Charlois. Hierin is ook het nieuwe Zwemcentrum Rotterdam met onder andere een Olympisch 50-meterbad ontwikkeld. Het gehele complex is een van de aanjagers van het grootstedelijk project Hart van Zuid Rotterdam, uitgevoerd door bouwcombinatie Ballast Nedam en Heijmans.

Hart van Zuid Rotterdam is de gebiedsontwikkeling rondom Rotterdam Ahoy en het Zuidpleingebied die moet uitgroeien tot een volwaardig en bruisend stadscentrum voor Rotterdam Zuid. Het nieuwe Sportbedrijf Rotterdam is met ingang van 1 januari 2018 als zelfstandige organisatie verantwoordelijk voor de exploitatie, onderhoud en beheer van de gemeentelijke sportaccommodaties.

Molenaar Bedrijfshuisvesting adviseerde het Sportbedrijf Rotterdam bij de aanhuur.

Reageer op dit artikel