Perceel op bedrijvenpark Rijnhoek in Bodegraven verkocht

Perceel op bedrijvenpark Rijnhoek in Bodegraven verkocht

J.A. van Valkenburg Holding B.V., een particuliere belegger, heeft een perceel grond 1.778 m2 gekocht van Ontwikkelingsmaatschappij Rijnhoek C.V. aan de Tjalk in Bodegraven.

Het nieuwe bedrijvenpark Rijnhoek in Bodegraven ligt op een zichtlocatie aan rijksweg N11 met goede ontsluiting naar Amsterdam, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Op het terrein wordt circa 12 hectare bedrijventerrein gerealiseerd met name voor bedrijven in de handel en nijverheid inclusief een aantal bedrijfsverzamelgebouwen. Op dit moment is er nog circa 28.000 m2 grond beschikbaar in percelen vanaf 1.250 m2.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield trad in deze transactie op als adviseur van verkoper Ontwikkelingsmaatschappij Rijnhoek C.V.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.