nieuws

M7 Real Estate verhuurt 2.830 m² in Vianen

Transacties

M7 Real Estate verhuurt 2.830 m² in Vianen

M7 Real Estate Netherlands heeft voor haar fonds M7 EREIP II Dutch Propco 1 meerdere verhuurtransactie verricht aan de Lange Dreef 10 en de Witboom 1 te Vianen met een totaal metrage van 2.830 m2.

De afgelopen periode heeft M7 zowel het buitenterrein en de gevels als de installaties en het interieur gerenoveerd, met als resultaat dat door deze verhuurtransacties het leegstandspercentage met meer dan 70 procent is teruggedrongen.

IMT heeft een overeenkomst gesloten voor 625 m2 kantoorruimte alsmede 20 parkeerplaatsen. Zij bieden lichtoplossingen die onder extreme omstandigheden toegepast kunnen worden. Cushman & Wakefield trad op namens huurder.

Cromsource heeft een overeenkomst gesloten voor 131 m² kantoorruimte alsmede 5 parkeerplaatsen. Zij bieden ondersteunende diensten aan voor medische doeleinden. Deze twee verhuurtransacties zijn tot stand gebracht door Oranjeborch Bedrijfsmakelaars in collegiale samenwerking met Waltmann Bedrijfshuisvesting.

Van den Hoven Kunststoftechniek heeft een overeenkomst gesloten voor 1.411 m2 kantoor- en bedrijfsruimte alsmede 12 parkeerplaatsen. Van den Hoven Kunststoftechniek  is gespecialiseerd in het produceren van  kunststof maatwerkonderdelen voor de machine- en apparatenbouw. De aanhuurmakelaar trad op namens huurder.

Axle-IT heeft een overeenkomst gesloten voor 263 m2 kantoorruimte alsmede 3 parkeerplaatsen. Axle-IT levert, implementeert en verzorgd het onderhoud van computerbeheer software.

Deze twee verhuurtransacties zijn tot stand gebracht door Waltmann Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met Oranjeborch Bedrijfsmakelaars.

Niyata B.V. heeft een overeenkomst gesloten voor 400 m2 kantoor- en bedrijfsruimte alsmede vijf parkeerplaatsen. Niyata B.V. verzorgd bouw- en installatiewerkzaamheden en adviseert in bouwmaterialen voor zonnepanelen.

Deze verhuurtransactie is tot stand gebracht door Flexas.

Reageer op dit artikel