nieuws

CBRE GI verhuurt 4.800 m2 kantoor in Zuidoost

Transacties

CBRE GI verhuurt 4.800 m2 kantoor in Zuidoost
kantoor nieuwAmsterdam in Amsterdam-Zuidoost

CBRE Global Investors heeft 4.800 m2 kantoorruimte die per oktober 2018 beschikbaar komt in kantoorgebouw nieuwAmsterdam in Amsterdam Zuidoost volledig verhuurd.

De transacties zijn een uitbreiding van de huurovereenkomst met zittende huurder Service Now en twee overeenkomsten met nieuwe huurders Géant en Equinix. Het kantoor is enkele jaren geleden volledig herontwikkeld. Cushman & Wakefield adviseerde CBRE Global Investors bij de verhuur.

NieuwAmsterdam is een multi-tenant kantoorgebouw van ruim 30.000 m2 aan het recentelijk opgeleverde Hoekenrodeplein, direct tegenover Station Amsterdam Bijlmer Arena. Het Hampton by Hilton-hotel – met ongeveer 250 kamers en 1.200 m2 horeca – maakt deel uit van het complex.

Service Now heeft de lopende huurovereenkomst uitgebreid met 2.400 m2 kantoorruimte verspreid over de derde en de vierde verdieping. E-infrastructuur provider Géant heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van 800 m2 op de zesde verdieping. Datacenter provider Equinix tekende een overeenkomst voor de huur van 1.600 m2 op de vijfde verdieping.

Equinix is in deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield. Colliers International trad op als adviseur voor Service Now en Géant is geadviseerd door DRS makelaars.

Reageer op dit artikel