nieuws

Bellamy Gallery huurt 131 m2 aan Oudkerkhof in Utrecht

Transacties

Bellamy Gallery huurt 131 m2 aan Oudkerkhof in Utrecht
Oudkerkhof 8 Utrecht

Bellamy Gallery is verhuisd naar een winkelruimte van 131 m2 aan Oudkerkhof 8 in Utrecht.

De moderetailer zat hiervoor tijdelijk aan de Steenweg 13 in Utrecht. De winkelruimte aan Oudkerkhof 8 bood eerder onderdak aan Ikks en heeft een oppervlakte van 108 m2 op de begane grond en 23 m2 in de kelder. Bellamy Gallery heeft ook winkels in Maastricht, Haarlem, Rotterdam en Den Bosch.

De verhuurder, een particuliere belegger, werd geadviseerd door JB Retail. ‘De Oudkerkhof is weer terug van weggeweest’, zegt Jeroen Brouwer, eigenaar van JB Retail. ‘Minder chique, maar wel hipper. Ook de nieuwe bestrating geeft de Oudkerkhof een betere aanblik. En na een paar moeilijke jaren is er door de komst van mooie frisse hoge middensegmentformules als Hästens, Bolia, My Jewellery, Loetje en nu ook met Bellamy Gallery duidelijk nieuw elan zichtbaar. Inmiddels is er ook geen leegstand meer waar te nemen.’

Reageer op dit artikel