nieuws

Züblin huurt 1.400 m2 kantoor in Breda

Transacties

Züblin huurt 1.400 m2 kantoor in Breda
Lage Mosten 49-63 Breda

Züblin Nederland heeft een huurovereenkomst gesloten met Westpoort Vastgoed voor 1.400 m2 kantoor aan de Lage Mosten 49-63 in Breda.

Het gaat om twee verdiepingen in een complex op kantorenpark Westerhage met directe verbinding naar de rijksweg A16. Na het vertrek van de vorige huurder per eind 2017 is met de verhuur aan Züblin Nederland het kantoorgebouw per 1 april 2018 weer deels bezet.

Westpoort Vastgoed zal het object van een single tenant kantoor herontwikkelen naar een multi tenant kantoor. Onder andere zal er een operator in het gebouw komen die kleinere kantoorruimten (vanaf ongeveer 19 m2) met aanvullende voorzieningen zal aanbieden, zoals een bemande receptie, horeca, vergaderfaciliteiten en sport en ontspanning.

De verhuurtransactie aan Züblin Nederland is begeleid door Cushman & Wakefield. De huurder is begeleid door Switch Real Estate. De verhuur van het kantoorgebouw aan de Lage Mosten in Breda is in handen van Cushman & Wakefield in collegiale samenwerking met de Lobel & Partners.

Reageer op dit artikel