nieuws

Windturbinemaker naar bedrijfscomplex Enschede

Transacties

Windturbinemaker naar bedrijfscomplex Enschede
Staalsteden 15 in Enschede

Aannemingsmaatschappij Hegeman heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Emergya Wind Technologies (EWT) voor de huur van een bedrijfscomplex van ruim 9.200 m2 in Enschede.

Het complex beschikt over 9.215 m2, onderverdeeld in 8.380 m2 bedrijfsruimte, 782 m2 kantoorruimte en 365 m2 overige ruimte waaronder een kantine. Het object ligt aan de Staalsteden 15 in Enschede. Verhuurder Hegeman is een regionaal en landelijk actieve aannemer in woning- en utiliteitsbouw. De organisatie richt zich ook op het in eigen beheer ontwikkelen van locaties.

Nieuwe huurder EWT ontwerpt en produceert ‘direct drive’ windturbines. Het hoofdkantoor van EWT is gevestigd in Amersfoort. In het bedrijfscomplex in Enschede zal EWT zelf rotorbladen voor de windturbines gaan ontwikkelen. EWT is actief in Europa, Noord-Amerika en Azië. Hegeman is in deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel