nieuws

Tandartspraktijk in oude bieb Landgraaf

Transacties

Tandartspraktijk in oude bieb Landgraaf
Wilhelminastraat 3 Landgraaf

Tandartsenpraktijk Genders heeft de voormalige bibliotheek gekocht in Nieuwenhagen, gemeente Landgraaf.

Het twee etages tellende pand heeft een oppervlakte van 1.045 m2 met leeszalen, kantoren, natte ruimten, opslag en technische ruimten. Er zijn twee entrees aan de Wilhelminastraat 3 en aan de Beuteweg 36.

De koopsom bedroeg 265.000 euro (Kadaster). Het object wordt getransformeerd naar een multifunctionele tandartspraktijk. Op korte afstand ligt het Sunplein met enige lokale middenstand, voetverzorging en een dokterspraktijk. Verbindingswegen richting Heerlen, Kerkrade en Duitsland liggen in de buurt. De bereikbaarheid zal verbeteren door de buitenring.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar, Stichting Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken.

Reageer op dit artikel