nieuws

Regus opent business center in Zwolle Trade Center

Transacties

Regus opent business center in Zwolle Trade Center
Regus, Grote Voort 291 Zwolle

Flexkantooraanbieder Regus opent woensdag 31 januari een nieuwe locatie in Zwolle. Het nieuwe business center is gevestigd in het Zwolle Trade Center.

Regus stelt met de nieuwe locatie ruim 1.600 vierkante meter beschikbaar voor zakelijke professionals. Met deze 75e Nederlandse locatie voorziet Regus naar eigen zeggen in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken in Zwolle.

Zwolle Trade Centre ligt aan de Grote Voort 291. Dat is aan de westelijke rand van de binnenstad op tien minuten afstand van het oude stadscentrum en het station. Via de nabijgelegen A28 zijn Utrecht, Groningen, Leeuwarden en Amsterdam binnen een uur te bereiken.

Regus Trade Centre vestigt zich op de derde, twaalfde en dertiende etage van het gebouw. Hier biedt Regus permanente en flexibele werkplekken en verschillende vergaderfaciliteiten. Regus verzorgt de receptie van het gehele pand. De officiële opening van de nieuwe vestiging vindt plaats op 14 maart.

Reageer op dit artikel