nieuws

Nieuwe winkel Snipes in Maastricht

Transacties

Snipes heeft met verhuurder, Redevco Nederland B.V., overeenstemming bereikt over de huur van een nieuwe winkel in het centrum van Maastricht.

Nieuwe winkel Snipes in Maastricht

De winkel ligt aan de Grote Staat 23-25 en heeft een totale vloeroppervlakte van 600 m2 verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Snipes zal naar verwachting dit voorjaar de deuren van de nieuwe winkel openen. Voor Snipes wordt dit de 16de vestiging in Nederland.

Snipes behoort sinds de opening van de eerste winkel in 1998 in Duitsland tot de grootste sneaker- en streetwearketens van Europa. Door continue te groeien heeft Snipes inmiddels ruim 150 stores in heel Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië en Nederland.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Redevco Nederland bij de verhuur van deze winkel. Snipes is in deze transactie bijgestaan door City Real Estate.

Reageer op dit artikel